Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Πρόσκληση για Απολογιστική Τακτική Γενική Συνέλευση και εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.

Βάσει των Κεφ. Α΄και ΣΤ΄ και των Άρθρων  8 και 19 αντίστοιχα του Καταστατικού του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Αθικίων , το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων, σας καλεί να πάρετε μέρος στη Τακτική  Απολογιστική Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 12:00μ.μ στο χώρο εκδηλώσεων του Γυμνασίου Αθικίων, με θέματα:
1.    Διοικητικός Απολογισμός,
2.    Οικονομικός Απολογισμός
3.    Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
Σε περίπτωση μη απαρτίας, {50% συν ένα} που εκπροσωπούν το 1/3 των μαθητών - τριών του Γυμνασίου, η Γ.Σ θα επαναληφθεί την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο. Τέλος αν και πάλι δεν υπάρχει απαρτία, {50% συν ένα} που εκπροσωπούν το 1/3 των μαθητών - τριών του Γυμνασίου, η Γ.Σ θα επαναληφθεί την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο με το 1/3 των μελών που εκπροσωπούν το 1/3 των μαθητών - τριών του Γυμνασίου.
Σας ενημερώνουμε ότι στη Γ.Σ, οι γονείς ή κηδεµόνες των µαθητών που -φοιτούν στο Γυμνάσιο πρέπει να είναι ταµειακά τακτοποιηµένοι. {Ταµειακά τακτοποιηµένο είναι το µέλος που ακόµα και κατά την έναρξη των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης τακτοποίησε τις υποχρεώσεις του}.
Δικαίωμα να εκλέγουν και να εκλέγονται, έχουν όλοι οι γονείς. (Μπορούν να ψηφίσουν και να ψηφιστούν και οι δύο γονείς εφόσον είναι ταμειακά εντάξει με δυο συνδρομές).
Κάθε γονέας έχει μία ψήφο, ανεξάρτητα πόσα παιδιά έχει στη Σχολική Μονάδα που λειτουργεί ο Σύλλογος.

Σας ενημερώνουμε ότι η συμμετοχή σας κρίνεται επιβεβλημένη για την συνέπεια και την συνέχεια της ομαλής και δημιουργικής λειτουργίας του Συλλόγου.  
                                                                                        το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου