Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Τα Νέα του Γυμνασίου μας !!!


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Αθικίων, ευχαριστεί τον Πρόεδρο Βασίλη Νανόπουλο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κορινθίας για την προσφορά τους { ένα laptop },και που στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες του Συλλόγου μας  για αναβάθμιση του Γυμνασίου μας με διαδραστικούς πίνακες.

                                             ---------------------------------------------


Αγαπητοί Γονείς, σας ενημερώνουμε ότι στο άμεσο μέλλον { εντός 15ημέρου } θα γίνει η εγκατάσταση των διαδραστικών πινάκων στις αίθουσες του Γυμνασίου μας. 
Ο Σύλλογος πιστός στις δεσμεύσεις του υλοποιεί τις προσεχείς ημέρες ένα όνειρο που πριν  λίγους μήνες όταν αναλάμβανε το νέο Δ.Σ, φαινόταν άπιαστο. 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ως Δ.Σ πρώτα απ' όλους τα παιδιά για την αμέριστη βοήθεια τους. Είναι πραγματικότητα ότι χωρίς αυτά, θα είμαστε ακόμα στην αρχή της προσπάθειας.
Θέλουμε ακόμα να ευχαριστήσουμε ακόμη όσους μας στήριξαν υλικά ή ηθικά στην προσπάθεια μας, για την αναβάθμιση του Γυμνασίου μας. 
 Τέλος θα σας ενημερώσουμε και θα σας καλέσουμε, να παρευρεθείτε στην έναρξη και τα εγκαίνια των αιθουσών με τους διαδραστικούς πίνακες. 

                                              -------------------------------------------------

Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων ευχαριστεί τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Π. Δράκο για την αποφασιστικότητα του να επιλύσει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε σχετικά με τα μεμβρανόφωνα κρουστά όργανα { 2 ταμπούρα και 1 gran casa } που  χρησιμοποιούνται για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου και 25ης Μαρτίου.

                                              ----------------------------------------------------

Το Γυμνάσιο Αθικίων συμμετείχε στη 5η Έκθεση Κορινθίας το Σάββατο 28-9-2013 και χόρεψε σκοπούς από τα νησιά του Αιγαίου, παίρνοντας τις καλύτερες κριτικές και τα χειροκροτήματα όλων όσων βρισκόντουσαν στη συνεδριακή αίθουσα της Έκθεσης.
Οι μαθητές του Γυμνασίου, οι καθηγητές και το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων, ευχαριστούν το Επιμελητήριο Κορίνθου και ειδικότερα τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Νανόπουλο, τον κ. Λουζιώτη καθώς επίσης και την κα. Πανούση, για την πρόσκληση και την φιλοξενία.
Κλείνοντας ως Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που χόρεψαν και να τους ευχηθούμε ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου