Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΕΟΡΤΗ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ



    Γυμνάσιο Αθικίων Αρχική Σελίδα !!!   

Μια σεμνή τελετή, όπως αρμόζει άλλωστε στην μνήμη των ηρώων του Έπους του 1940 πραγματοποιήθηκε σήμερα στον χώρο του Γυμνασίου μας παρουσία μαθητών, καθηγητών αλλά και γονέων. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ορίστηκαν οι σημαιοφόροι και οι παραστάτες μαθητές Γυμνασίου που θα οδηγήσουν τα τμήματα στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Επίσης βραβεύθηκαν οι μαθητές που αρίστευσαν κατά της περσινή σχολική χρονιά.          
το πρόγραμμα της Εκδήλωσης
Ακολούθησε μια μουσική γιορτή με θέμα
{ Οι καλλιτέχνες και ο πόλεμος} όπου διαβάστηκαν κείμενα σχετικά με την επέτειο, έγινε παρουσίαση  για τις γελοιογραφίες του 1940 και το σατυρικά τραγούδια της Σοφίας Βέμπο, ακούστηκαν τραγούδια της εποχής από την χορωδία του Γυμνασίου μας με συνοδεία κιθάρας. 

Ειδικό αφιέρωμα στα ρεμπέτικα του σαράντα και της κατοχής, όπου χόρεψαν μαθητές του χορευτικού τμήματος.  
Τέλος παρακολουθήσαμε οπτικοακουστικά  αποσπάσματα με υλικό από το έπος του 1940.
  Συγχαρητήρια σε όλους, μαθητές και καθηγητές, που συνέβαλαν σε αυτή την όμορφη παρουσίαση.


























4 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια για όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην γιορτή και αυτά που φαίνονται κ αυτά που ΔΕΝ φαίνονται στις φωτογραφίες γιατί δυστυχώς για άλλη μια φορά έγιναν διακρύσεις !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Μανώλη, καμμιά διάκριση, η δύναμη του Συλλόγου μας είναι τα ίδια τα παιδιά. Στηρίζουμε κάθε τους προσπάθεια με όλες μας τις δυνάμεις !!! Το τωρινό Δ.Σ δεν στέκεται σε μικροπρέπειες και προπάντων δεν βλέπει κοντόφθαλμα. Ίση μεταχείριση για όλους !!!
      Σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013, θα καλεσθείς στο Γυμνάσιο μαζί με όλους τους γονείς για να δεις και να ενημερωθείς για τις πρωτοβουλίες του Συλλόγου που αφορούν όλους τους μαθητές-τριες και την αναβάθμιση του Γυμνασίου !!!
      Σε παρακαλώ μη χρεώνεις πρόθεση, στο επαναλαμβάνω και πάλι δεν έγινε καμμιά διάκριση, σε προσεχή εκδήλωση, θα το καταλάβεις. Ευχαριστώ για την κατανόηση.
      Μιχαήλ Ποντικάκης

      Διαγραφή
    2. Φυσικά και έχετε στηρίξει και εξακολουθείτε να στηρίζετε κάθε προσπάθειά τους,σε αυτό δεν αντιλέγω.Δεν αναφέρθηκα στο συγκεκριμένο θέμα! Θα ήθελα όμως να αναφέρω, πως κάποιοι γονείς δεν έχουν τη δυνατότητα να παρεβρίσκονται σε κάθε εκδηλώσεις που γίνονται για το λόγο ότι εργάζονται ή οτιδήποτε άλλο,με αποτέλεσμα να περιμένουν να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους σε ένα βίντεο ή ακόμα και σε μια φωτογραφία μέσω της σέλιδας που έχετε δημιουργήσει. Τέλος,θέλω να τονίσω πως στις περισσότερες φωτογραφίες απεικονίζονται συνεχώς οι ίδιοι και οι ίδιοι.Συγκεκριμένα,εγώ για προσωπικούς μου λόγους δεν μπορούσα να παρεβρεθώ στην εκδήλωση αυτή και είχα την εντύπωση πως θα έβλεπα την κόρη μου μέσα απ'τη σελίδα σας !! Για αυτό και παρατήρησα το γεγονός αυτό το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι άδικο , όχι μόνο για τη κόρη μου αλλά και για κάθε άλλο παιδί που έχει παραμεληθεί απ'το υλικό που προβάλατε στη σελίδα του Συλλόγου !!!

      Διαγραφή