Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Τα Νέα του Γυμνασίου μας !!!

                                     Γυμνάσιο Αθικίων Αρχική Σελίδα !!! 

Την Παρασκευή 14 Μαρτίου και ώρα 11:00 θα δοθούν στους γονείς οι βαθμολογίες και οι επιδόσεις των μαθητών -  τριών του Γυμνασίου μας για το Β΄τρίμηνο του Σχολικού έτους 2013 -2014.



Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου μας στα Ιωάννινα.
Στο χρονικό διάστημα της παραμονής τους στα Ιωάννινα, επισκέφτηκαν το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων του Π. Βρελλή, το Σπήλαιο με τους θαυμάσιους Σταλακτίτες και Σταλαγμίτες στο Πέραμα Ιωαννίνων, το σπίτι του Αλή Πασά που βρίσκεται στη λίμνη Παμβώτιδα και τέλος τα Ζαγοροχώρια και το φαράγγι του Βίκου.
Οι εμπειρίες κατ' ομολογία των μαθητών φανταστικές και αλησμόνητες.
Ένα ΜΕΓΆΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ !!! των μαθητών - τριών στους Καθηγητές συνοδούς κα. Δακίδη και    κ. Καραγιάννη, καθώς επίσης και στο Σύλλογο Διδασκόντων και προπάντων στον Διευθυντή του Γυμνασίου μας κ. Παπαχριστοδούλου για την άψογη οργάνωση της τριήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής.





Με την Συμμετοχή των Μαθητών - τριων του Γυμνασίου μας πραγματοποιήθηκαν και φέτος την Καθαρά Δευτέρα 3 Μαρτίου τα Κούλουμα και το Αποκριάτικο Καρναβάλι υπό την αιγίδα του Δήμου Κορινθίων και της Επιτροπής Πολιτισμού του Πνευματικού Κέντρου Αθικίων { Ε. Διδασκάλου }.
Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους και την συμμετοχή τους,ο Δήμαρχος Κορινθίων 
κ. Αλέξανδρος Πνευματικός, ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού, Αθλητισμού και
Περιβάλλοντος   κ. Παναγιώτης Λαμπρινός, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πέτρος Λέκκας και η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου του Δ/Δ Σαρωνικού του Δήμου Κορινθίων κα Μαρία Ρεκλείτη.
Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες  έγινε η καθιερωμένη παρέλαση των αρμάτων, οι μαθητές -τριες του Λυκείου πήραν μέρος με αυτοσχέδιο άρμα σατιρίζοντας τις καταστάσεις. Στη συνέχεια σειρά πήρε το χορευτικό τμήμα Νέων του Πνευματικού Κέντρου Αθικίων που χόρεψε το Γαϊτανάκι και το γλέντι συνεχίστηκε στη αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου λόγο βροχής, με Δημοτικούς χορούς με τους μαθητές - τριες της Γ΄ Γυμνασίου πρωτοστατούντος του Δημάρχου           κ. Πνευματικού.
Τέλος έγινε και η κλήρωση για ένα Τablet 7'' που είχαν βάλει σε λαχειοφόρο οι μαθητές - τριες της Γ΄ Γυμνασίου που τα έσοδα της θα πήγαιναν στην τριήμερη εκδρομή του Γυμνασίου. Τον λαχνό τράβηξε ο Δημ. Σύμβουλος κ. Π. Λέκκας και ο τυχερός ήταν ο κ. Σωτηρέλος Θωμάς. 
Το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι αργά στα cage bar Tenea και Agora.



To Σάββατο  1 Μάρτη 2014 η Μαθητική Κοινότητα της Γ΄ Γυμνασίου διοργάνωσε Masque party στο cafe Agora με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία.
Οι μαθητές - τριες θέλουν να ευχαριστήσουν από βάθους καρδιάς όλους εκείνους που ενίσχυσαν με την οικονομική τους στήριξη την προσπάθεια της μαθητικής κοινότητας της Γ΄ Γυμνασίου για την τριήμερη εκδρομή στα Ιωάννινα. 

  




Βιωματικές Δράσεις-Σχολική και Κοινωνική Ζωή


Στα πλαίσια του μαθήματος «Βιωματικές Δράσεις-Σχολική και Κοινωνική Ζωή» μια ομάδα… δαιμόνιων ρεπόρτερ του σχολείου μας αποφάσισε να εκδώσει το περιοδικό που βλέπετε. Ελπίζουμε να σας αρέσουν τα θέματα που θα επιλέξουμε και να περάσετε ευχάριστα διαβάζοντας τα !!!


          ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ           




Οι δαιμόνιοι δημοσιογράφοι μας είναι:

Μπίτζιος Άγγελος
Τσάκωνας Σωτήρης, 
Δεληστάθης Μιχάλης,
Σενής Παναγιώτης, 
Τσάκωνας Χρήστος,, 
Σινάνι Μάριος,
Σωτηρέλος Κωνσταντίνος,
Κακανάκος Μάριος,
Γκουριώτης Άγγελος, 
Κόλλιας Κωνσταντίνος, 
Μπέιντο Παναγιώτης,
Καλλίρης Γιάννης, 
Δεληστάθης Βασίλης 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

κάντε διπλό κλικ εδώ !!!
Συγχαρητήρια στους μαθητές για την πρωτοβουλία σας ευχόμαστε πάντα επιτυχίες !!!

  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου