Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ κ.ΜΑΚΑΡΌΝΑ σε άρθρο του στην εφημερίδα Σφεντόνα

Απάντηση του Προέδρου του Συλλόγου Μ.Ποντικάκη στον κ. Χρ. Μακαρόνα.

Δεν ξέρω κ. Μακαρόνα ποιος πρέπει να λυπάται για το επίπεδό του, εγώ ως εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων του Γυμνασίου Αθικίων και τα μέλη του Δ.Σ ,που με την συνεργασία Καθηγητών, Γονέων και Μαθητών προσπαθούμε να προβάλουμε και να αναβαθμίσουμε το Γυμνάσιο εξοπλίζοντας το με ηλεκτρονικό υλικό {διαδραστικοί πίνακες} έστω πουλώντας και σουβλάκια για να εισπράξουμε κάποια ευρώ  ? Ή εσείς που με την αδιάλλακτη στάση σας βάζετε τροχοπέδη σε μια καλύτερη ποιότητα εκπαίδευσης που προσπαθούμε να πετύχουμε ?
Κύριε Μακαρόνα πρέπει να γνωρίζετε, ότι όλα αυτά τα χρόνια οι Σύλλογοι αποφασίζουν που θα γίνουν οι εκδηλώσεις. Άλλωστε πλέον αποτελεί εθιμικό δίκαιο !!! 
Ακόμα όμως μπορείτε να ζητήσετε Γ.Σ μαζεύοντας το 1/3 των υπογραφών των Γονέων του Δημοτικού Σχολείου και να εισηγηθείτε την ακύρωση της εκδήλωσης,  ή τη μη συμμετοχή του Δημ.Σχολείου.
Κύριε Μακαρόνα γνωρίζετε βέβαια,ότι είστε ίσως ο μοναδικός γονιός που δημιουργεί πρόβλημα, δεν ξέρω που αποσκοπήτε και ούτε που με ενδιαφέρει !!!
Έχω μάθει να σέβομαι τις μειοψηφίες, ακόμα και τον ένα {1} αλλά έχω μάθει να εφαρμόζω τις αποφάσεις της πλειοψηφίας. Κάτι που δυστυχώς δεν βλέπω να γνωρίζετε ή δεν θέλετε να γνωρίζετε.
Σας γνωρίζω λοιπόν ότι η εκδήλωση την Παραδοσιακών Χορών θα γίνει το Σάββατο 22 Ιουνίου 2013 και ώρα 19:00 στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου.
Κύριε Μακαρόνα το Γυμνάσιο, όπως το Δημοτικό και το Νηπιαγωγείο είναι φάροι πολιτισμού και γνώσης, δεν καταλαβαίνω λοιπόν τον χαρακτηρισμό { μάντρωμα } ίσως σε κάποια μελλοντική συνάντησή μας θα μπορέσετε να μου το εξηγήσετε.
Τέλος για τις απειλές που εκτοξεύεται δεξιά και αριστερά θα σας απαντήσω με μια λαϊκή παροιμία << Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα >> 

   Με εκτίμηση
Μ. ΠΟΝΤΙΚΑΚΗΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου