Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΣ !!!

  Το Γυμνάσιο Αθικίων, επισκέφτηκε την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σαμαράς Βασίλης .

  Ο κ. Σαμαράς συζήτησε με τον Διευθυντή του Γυμνασίου κ. Παπαχριστοδούλου Εμμ. θέματα που αφορούν την εκπαίδευση, και την σωστή οργάνωση του σχολείου.

  Τέλος ο Δ/ντης του Γυμνασίου ξενάγησε τον κ. Σαμαρά στις αίθουσες πληροφορικής, τεχνολογίας, την διαδραστική αίθουσα διδασκαλίας, την αίθουσα εκδηλώσεων, το γυμναστήριο και τους άλλους χώρους του Γυμνασίου.




  Αποκαταστάθηκαν  οι ζημιές που είχε προκαλέσει ομάδα νεαρών, γράφοντας  στους τοίχους στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου, την Παρασκευή το βράδυ.

Είναι λυπηρό κάποιοι να αμαυρώνουν την εικόνα του Γυμνασίου κάνοντας ζημιές εκατοντάδων ευρώ, είναι λυπηρό νέοι άνθρωποι να επιδίδονται σε έργα  καταστροφής αντί να πλαισιώνουν ομάδες πολιτισμού και δημιουργίας.

  Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων, καθώς επίσης και ο Σύλλογος Διδασκόντων καταδικάζουν τέτοιου είδους  γεγονότα και προειδοποιούν ότι σε περίπτωση που επαναληφτούν, θα ακολουθηθεί κάθε νομική διαδικασία για να οδηγηθούν οι υπαίτιοι στη Δικαιοσύνη.



Η Μαθητική Κοινότητα του Γυμνασίου Αθικίων και το 15μελες , με την υποστήριξη και την συμμετοχή του Συλλόγου Γονέων διοργανώνει αποκριάτικο χορό πιθανότατα το Σάββατο 9 Μάρτη.

Τις επόμενες ημέρες θα ενημερωθείτε για τον χώρο και την ώρα που θα γίνει !!!








Α Θ Ι Κ Ι Ω Τ Ι Κ Ο  Κ Α Ρ Ν Α Β Α Λ Ι 2013

Η Επιτροπή Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Πνευματικού Κέντρου Αθικίων, ενημερώνει ότι οι δηλώσεις συμμετοχής για το φετινό Καρναβάλι την Καθαρά Δευτέρα 18 Mαρτίου 2013, θα πραγματοποιούνται από την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου έως την Πέμπτη 14 Μαρτίου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται:
στην Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Ρεκλείτη Μαρία στο τηλ. 6973410487
στα μέλη της Επιτροπής του Πνευματικού Κέντρου
Ποντικάκης Μιχάλης (6976752019)
Παναγόπουλος Γιάννης (6977409819)
και στο Δημαρχείο στα Αθίκια στα τηλ. 27413 62217 και 62218 (ώρες γραφείου).
Με τη δήλωση συμμετοχής πρέπει να γνωστοποιείται το θέμα και οι συντελεστές του κάθε συγκροτήματος.
Σε μια δύσκολη περίοδο οικονομικής κρίσης που όλοι βιώνουμε, το Καρναβάλι μας φιλοδοξεί να προσφέρει μια ξεχωριστή ευκαιρία για έξοδο, διασκέδαση και ανάπαυλα από τις έγνοιες, τη ρουτίνα και τα προβλήματα.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου