Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Κοινό Ψήφισμα των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αθικίων Νο2

Κατατέθηκε σήμερα 20 Φλεβάρη 2013, το κοινό ψήφισμα και των τριών Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων {Νηπιαγωγείου, Δημοτικού και Γυμνασίου} Αθικίων, σχετικά με την Γεωγραφική - Χωροταξική κατανομή αποφοίτων των Δημοτικών Σχολείων Σολομού και Αλμυρής. 
Συγκεκριμένα : στο κ. Αντιπεριφερειάρχη Γ. Δέδε με αρ. πρωτ:  55/20-2-2013 στο κ. Δήμαρχο Κορινθίων Α. Πνευματικό με αρ. πρωτ:             9117/20-2-2013
στο κ. Πρόεδρο Δημοτ. Επιτρ. Παιδείας Π. Δράκο με αρ. πρωτ 9117/20-2-2013
στο κ. Δ/ντη Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Ν. Κορινθίας με αρ. πρωτ1564/20-2-2013
στο κ. Δ/ντη Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Ν.Κορινθίας με αρ. πρωτ:2253/20-2-2013
στο κ. Περιφερειακό Δ/ντη Εκπ/σης Πελοποννήσου Π.Μισθό εστάλη υπηρεσιακός μέσω του Γραφείου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κορινθίας.
Στον κ. Αντιδήμαρχο Δ/Δ Σαρωνικού Γ. Φαρμάκη,του το παρέδωσε προσωπικά, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Γυμνασίου Αθικίων.
Επίσης παρέλαβαν το κοινό ψήφισμα, από τον Πρόεδρο του Συλλόγου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Π. Λέκκας, Σωκ. Τόγιας, Ηλ. Χρηστάκης.και η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου
Τέλος κοινοποίηση του κοινού ψηφίσματος έλαβαν οι Δ/ντες Νηπιαγωγείου, Δημοτικού και Γυμνασίου Αθικίων.
Φίλες και Φίλοι ο Σύλλογος μας τις αμέσως επόμενες ημέρες προγραμματίζει συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Ν. Κορινθίας κ. Γ. Δέδε για το θέμα της χωροταξικής κατανομής.
Παράλληλα περιμένουμε να τεθεί θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορίνθου για να παρευρεθούμε και να εκφράσουμε τις θέσεις μας.
Κλείνοντας, έχει αποφασιστεί η σύγκληση κοινής Γενικής Συνέλευσης των  μελών,παρόντων και των εμπλεκομένων φορέων για ενημέρωση και λήψη αποφάσεων. 
Σύντομα θα ενημερωθείτε για τον χώρο και την ώρα που θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση !

Το πλήρες κείμενο του κοινού ψηφίσματος:



το πλήρες κείμενο του ψηφίσματος :  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου