Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Σχολικοί Αγώνες Στίβου 2014

                         Γυμνάσιο Αθικίων Αρχική Σελίδα !!!

Διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία οι Σχολικοί αγώνες στίβου, για μαθητές - τριες Γυμνασίων και Λυκείων στο Εθνικό Στάδιο Κορίνθου.
Αρκετοί φίλαθλοι στήριξαν τις προσπάθειες των Αθλητών - τριων  στην προσπάθεια τους για διάκριση και για ένα μετάλλιο.
Η οργάνωση αρκετά ικανοποιητική, βοήθησε και ο καλός αγωνιστικός χώρος, φυσικά και ο καλός καιρός.
Από την πλευρά του Γυμνασίου Αθικίων συμμετείχαν επτά μαθητές, συγκεκριμένα ο Μιχαήλ Κόλλιας στα 600m, ο Δημήτρης Παπαγεωργίου στα 1000m, ο Ηλίας Παναγόπουλος στη σφαίρα, ο Παναγιώτης Ποντικάκης στα 150m, o Χρήστος Ποντικάκης στα 300m, o ο Έντι Σινάνι στα 1000m και η Φανή Τσάκωνα στα 300m.
Στο βάθρο της απονομής ανέβηκαν δύο μαθητές του Γυμνασίου μας κερδίζοντας ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο. Ο μαθητής της Γ΄τάξης Ποντικάκης Παναγιώτης τερμάτισε 2ος στα 150m, πιάνοντας και το χρονικό όριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση, ενώ ο μαθητής της Β΄τάξης Κόλλιας Μιχαήλ τερμάτισε 3ος στα 600m. Πολύ καλά πήγε και ο μαθητής της Β΄ τάξης Παναγόπουλος Ηλίας που κατετάγη 4ος στη σφαίρα.
Σε ικανοποιητικές θέσεις στη γενική κατάταξη του κάθε αθλήματος και οι υπόλοιποι μαθητές που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στο αγώνισμα που συμμετείχαν.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές για την συμμετοχή τους και τους ευχόμαστε ως Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων πάντα επιτυχίες !!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου