Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Όταν η Νεολαία συναντά την Παράδοση !!!





    πατήστε εδώ !!!
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση { όταν η 
Νεολαία συναντά την Παράδοση } στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου με κεντρικά πρόσωπα΄και πρωταγωνιστές τους μαθητές - τριες του Νηπιαγωγείου, Δημοτικού και Γυμνασίου Αθικίων.
Η συμμετοχή του κόσμου αθρόα, παρά το ζεστό απόγευμα.
Δυστυχώς για άλλη μια φορά με εξαίρεση τον Αντιδήμαρχο κ. Μέλετη η Δημοτική αρχή έλαμψε δια της απουσίας της.
Το ίδιο και οι προϊστάμενοι της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, πιθανόν είχαν σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούν ? 
Δεν πειράζει ο κόσμος πέρασε υπέροχα, γιατί μετά τους παραδοσιακούς χορούς υπήρξε γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Γονείς, μαθητές και καθηγητές όλοι μαζί σαν μια τεράστια παρέα πέρασαν κάποιες ώρες ξέγνοιαστα διασκεδάζοντας και χορεύοντας. 
Ως Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Αθικίων, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα του Δ.Σ του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Αθικίων για την στήριξή του και την προβολή του Γυμνασίου μας.
Ευχαριστούμε τον Δ/ντη κ. Παπαχριστοδούλου και των Σύλλογο Καθηγητών του Γυμνασίου, για την άψογη συνεργασία που είχαμε στο απερχόμενο σχολικό έτος.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα Δ.Σ των Συλλόγων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου για την στήριξή τους στην απόφαση μας να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου.
Εδώ θέλουμε να τονίσουμε ότι είναι η πρώτη φορά που υπήρξε στενή συνεργασία μεταξύ των Συλλόγων σε κοινά θέματα που αφορούν τα σχολεία μας και κατ’ επέκταση τα παιδιά μας. 
Δηλώνουμε, ότι θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο για να να γίνει χωροταξική αναδιάρθρωση για να εξασφαλιστεί η σύμμετρη κατανομή των αποφοίτων μαθητών των Δημοτικών Σχολείων Σολομού και Αλμυρής στο Γυμνάσιο Αθικίων.
Θα εξακολουθήσουμε να ζητάμε φτάνοντας όσο πιο ψηλά μπορούμε την πλήρη εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας, που θα έχει ως αποτέλεσμα την άμεση Γεωγραφική - Χωροταξική κατανομή αποφοίτων των Δημοτικών Σχολείων Σολομού και Αλμυρής .
Τέλος δεν μπορούμε να παραλείψουμε να μη ευχαριστήσουμε από βάθους καρδιάς τους μαθητές - τριες του Γυμνασίου Αθικίων, γιατί χωρίς την βοήθεια τους δεν θα μπορούσε να γίνει αυτή η εκδήλωση.
Κλείνοντας , να ευχηθούμε, καλή σταδιοδρομία και καλή συνέχεια στους μαθητές-τριες της Γ΄ Γυμνασίου και να καλωσορίσουμε τους μαθητές – τριες της ΣΤ΄ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου.




ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ , ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ , ΟΜΟΡΦΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ

το Δ.Σ

                                                                                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου