Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Μεγάλοι πρωταγωνιστές της αυριανής εκδήλωσης είναι τα ίδια τα παιδιά.



 Συνεχίζονται και ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για την εκδήλωση << Όταν η Νεολαία συναντά την Παράδοση. Όλοι μαζί το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Αθικίων, μαθητές - τριες,  καθηγητές σαν μια Οικογένεια δουλεύουν για την επιτυχία της Εκδήλωσης.
 Στο χώρο της εκδήλωσης επίσης θα υπάρξει έκθεση ζωγραφικής και έκθεση τεχνολογίας με δημιουργίες ατομικές και ομαδικές των μαθητών του Γυμνασίου μας.
 Μεγάλοι πρωταγωνιστές της αυριανής εκδήλωσης είναι τα ίδια τα παιδιά, γιατί χωρίς την βοήθεια τους δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η υλοποίηση της.
 Δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη  η υπέροχη, αλλά και φοβερή δουλεία  που κάνουν οι χοροδιδάσκαλοι κ. Παναγιώτης Σ. και κα  Αγγελική Σ. όλα αυτά τα χρόνια που τους έχουμε κοντά μας διδάσκοντας παραδοσιακούς χορούς στα παιδιά μας.
  Στην Εκδήλωση θα χορέψουν 8 { οκτώ } τμήματα και θα παρουσιάσουν χορούς από διάφορες περιοχές της Ελλάδος
  Τα χορευτικά τμήματα αποτελούνται από μαθητές προσχολικής ηλικίας, μέχρι και μαθητές - τριες του Γυμνασίου και του Λυκείου, άλλωστε  το τελευταίο τμήμα αποτελεί το σύνολο του Χορευτικού τμήματος του Πνευματικού Κέντρου Αθικίων { Ε. Διδασκάλου }, που μας εκπροσωπεί σε άλλες περιοχές.
  Επίσης στην διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση της εκπαιδευτικής  δουλείας που γίνεται στο Γυμνάσιο Αθικίων από τους Καθηγητές κ. Χρήστο Κ. και την κα Γεωργία Ρ.
  Η εκδήλωση θα κλείσει με χορογραφίες σε ρυθμούς από Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
  Μετά το τέλος της εκδήλωσης ξεκινάει το γλέντι, όλοι μαζί, από την γενιά του '50 μέχρι και την γενιά του 2000 θα δώσουμε το παρόν σε μια βραδιά ξεγνοιασιάς και διασκέδασης.
 Να είμαστε όλο εκεί !!!
 Να θυμηθούμε ΣΑΒΒΑΤΟ 21 2013, ΩΡΑ 19:00 στον Προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Αθικίων    
   
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου