Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Αποχαιρετιστήρια Εκδήλωση της 28 - 6 - 2014 foto !!!





Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  η αποχαιρετιστήρια Εκδήλωση που οργάνωσαν οι μαθητές του  Γυμνασίου με την υποστήριξη μελών του Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων. Στεκόμαστε στο σημείο αυτό γιατί δυστυχώς τρεις μέρες πριν την εκδήλωση είχαμε τις παραιτήσεις δύο  τακτικών και τριών αναπληρωματικών μελών από το Δ.Σ αφήνοντας τα παιδιά εκτεθειμένα.. Ευτυχώς χάρη προσπάθεια των μαθητών - τριών, των 3 μελών εν ενεργεία του Δ.Σ και αρκετών εθελοντών που προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς η εκδήλωση ήταν άψογη !!!



Συγκεκριμένα η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση των βιωματικών δράσεων με παρουσιαστή τον μαθητή Σ. Τσάκωνα και τον καθηγητή πληροφορικής κ.  Χρ. Καραγιάννη, στη συνέχεια τα χορευτικά τμήματα πήραν την σκυτάλη, οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης και της Α΄γυμνασίου παρουσίασαν χορούς από Ρούμελη και Μωρία, ακολούθησε το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Βασιλείου που παρουσίασε χορούς από την Μικρά Ασία !!! Ακολούθησε μουσική βόλτα στο Αιγαίο με ακούσματα και χορούς από τα νησιά μας από τους μαθητές - τριες της Β΄γυμνασίου. Τέλος οι παραδοσιακοί χοροί έκλεισαν από τους μαθητές της Γ΄γυμνασίου και μαθητών λυκείου που χόρεψαν Κρητικούς χορούς.
Στη συνέχεια ζωντανή ορχήστρα κάλυψε την εκδήλωση και ξεσήκωσε τους παρευρισκούμενους για χορό για δύο ώρες και ενώ η ορχήστρα κατέβηκε από το πάλκο το γλέντι συνεχίστηκε με D.J και με χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες !!!


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Βασιλείου για την τιμή που μας έκανε ύστερα από πρόσκληση μας να τιμήσει με το χορευτικό του τμήμα την εκδήλωση μας.
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Γιάννη Παπαχριστοδούλου και το μουσικό σχήμα που συμμετείχε που μας διασκέδασαν αφιλοκερδώς.
Ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές που καταβάλλοντας υπεράνθρωπη προσπάθεια έβγαλαν σε πέρας την εκδήλωση.
Τέλος αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές - τριες  που βοήθησαν για την υλοποίηση αυτής της εκδήλωσης αποδεικνύοντας μας, ότι οι μεγαλύτεροι έχουμε να μάθουμε πολλά παίρνοντας τα παιδιά για παράδειγμα !!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου