Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Επιστολή για τους Γονείς των Μαθητών – τριών Γυμνασίου, Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Αθικίων

Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι και φέτος ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Αθικίων  έχει την διάθεση να στηρίξει και να διοργανώσει για δεύτερη συνεχή χρονιά την εκδήλωση παραδοσιακών χορών,  στο χώρο του Γυμνασίου μας.
Μετά την περυσινή επιτυχία της εκδήλωσης και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε λαμβάνουμε το θάρρος να σας ζητήσουμε εκ νέου  την διοργάνωση της εκδήλωσης.
Μετά τις 25 Μαΐου θα υπάρξει κοινή συνεδρίαση των Δ.Σ των Συλλόγων για κοινή απόφαση για την εκδήλωση των Παραδοσιακών χορών και που θα πραγματοποιηθούν.
Σας  γνωρίζουμε λοιπόν, ότι για φέτος, λόγο των Δημοτικών – Περιφερειακών και Ευρωεκλογών και του νέου συστήματος εξετάσεων που εφαρμόζεται από την πρώτη Λυκείου { υπάρχουν αρκετοί μαθητές – τριες στα μεγάλα τμήματα παραδοσιακών χορών } προτείνουμε ως ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης το Σάββατο 28 Ιούνη ή το Σάββατο 5 Ιούλη 2014. Το σκεπτικό της πρότασης μας στηρίζεται στο ότι τα μεγαλύτερα παιδιά έχουν εξετάσεις και σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να μπούμε εμπόδιο με την εκδήλωση στην μέση των εξετάσεων.
Ζητούμε την κατανόηση από τους Γονείς των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Αθικίων για την μικρή καθυστέρηση στην ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης, αλλά προέχει η ολοκλήρωση του Σχολικού έτους με τις Πανελλήνιες και απολυτήριες εξετάσεις των Μαθητών – τριών Λυκείου και Γυμνασίου.


                                                                                                        Το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου