Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Βασίλης Σαμαράς: Δεν υπάρχει κανένα σχέδιο για συρρίκνωση του Γυμνασίου των Αθικίων

                         Γυμνάσιο Αθικίων Αρχική Σελίδα !!!        

Επισκέφθηκα το σχολείο και ανέφερα και στον Περιφ. Δ/ντη τις πολύ καλές συνθήκες λειτουργίας του από παιδαγωγικής και όχι μόνο πλευράς.  .
Δεν υπάρχει κανένα σχέδιο καταστρατήγησης των Νόμων ούτε κάποια άλλη σκέψη για συρρίκνωση του Γυμνασίου των Αθικίων. Το έχω ήδη τονίσει και στο Σύλλογο Γονέων του Γυμνασίου Αθικίων πολλές φορές.
Ασχολούμαι με το θέμα μήνες και δεν το παραμέλησα ποτέ.
Το συνημμένο έγγραφο (της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, που συντάχθηκε μετά από δική μας πρωτοβουλία για διερεύνηση της θέλησης των γονέων των δύο Δ.Σ.) αποδεικνύει την θέληση του συνόλου των γονέων των δύο Δημοτικών Σχολείων. Μπορεί λοιπόν κανείς να διαπιστώσει ότι τα καταγγελλόμενα ως ΄΄τοπικά και μικροπολιτικά συμφέροντα΄΄ είναι απλώς η ομόφωνη υπεύθυνη δήλωση όλων των γονέων των μαθητών των δύο Δημοτικών Σχολείων. Παρ’ όλα αυτά η απόφασή μας της 28/3/2013 προσδιορίζει και πάλι την ελεύθερη επιλογή των μαθητών των δύο Δ.Σ.
Πράγματι θα μιλήσω στους γονείς των παιδιών του Δ.Σ. Σολομού (το είπα όπως βλέπετε στις 11-3-2013, δηλ. μετά την απόφαση των δύο Δ.Σ.) αν και έχουν ήδη εκφράσει τις θέσεις τους.
Δεν οδηγεί πουθενά ο καταγγελτικός λόγος και πιστεύω ότι θα γίνει αυτό αντιληπτό στο άμεσο μέλλον.
Μετά από τις αλλεπάλληλες επαφές μου με όλους τους ενδιαφερόμενους δεν δικαιολογείται το δημοσίευμα σε καμία περίπτωση.
Θα είμαι πάντα στη διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας, μαθητών, καθηγητών και γονέων.

Με εκτίμηση

Δρ. Βασίλης Σαμαράς
Δ/ντης ΔΔΕ Κορινθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου