Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Πρωτάθλημα Γυμνασίων βόλεϋ Κορίνθου 2012 - 2013.

             Γυμνάσιο Αθικίων Αρχική Σελίδα !!!        

ομάδα βόλεϋ Γυμν. Αθικίων
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Απριλίου, στο κλειστό στάδιο Κορίνθου το πρωτάθλημα Γυμνασίων του Ν. Κορινθίας στο βόλεϋ για την σχολική περίοδο 2012-2013.
Το Γυμνάσιο Αθικίων πήρε μέρος με την μικτή ομάδα που αποτελούσαν οι μαθητές : Βαγγελόγλου Ραφαήλ, Γκότσης Γεώργιος, Κολοκυθάς-Λέκκας Δημήτρης, Κουτσασπύρου  Μαρία, Λούκος Στέλιος, Οικονόμου Κατερίνα, Οικονόμου Παύλος, Παναγόπουλος Δημήτρης, Παναγόπουλος Κώστας, Ποντικάκης Χρήστος, Σενής Βαγγέλης με επικεφαλής τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής του Γυμνασίου μας κ. Δημήτρη Μαρδίκη.

Το αποτέλεσμα επιτυχές για τη Μικτή ομάδα του Γυμνασίου Αθικίων, που με άριστη αθλητική αγωνιστική πειθαρχία , και πολύ καλές αθλητικές επιδόσεις,τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση κατάφερε να ανακηρυχθεί πρωταθλήτρια αφού νίκησε το Γυμνάσιο Ισθμίων, το Γυμνάσιο Αγίων Θεοδώρων,
και το Αθλητικό Γυμνάσιο Κορίνθου, ενώ γνώρισε την ήττα από το 3ο Γυμνάσιο Κορίνθου.
Η τελική κατάταξη : 1. Γυμνάσιο Αθικίων,
                              2. Γυμνάσιο Ισθμίων
                              3. 3ο Γυμνάσιο Κορίνθου
Τέλος τονίζουμε ότι οι αγώνες βελτίωσαν τη συνεργασία και την ευγενή άμιλλα των μαθητών των σχολείων, ενώ τόνωσαν την ψυχολογία τους, την αυτοεκτίμησή τους για την αντιμετώπιση των δύσκολων συνθηκών στην πορεία της ζωής τους.
Κλείνοντας θέλουμε να δώσουμε  Συγχαρητήρια σ' όλους τους μαθητές του Γυμνασίου μας που πήραν μέρος και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Θα ήταν παράλειψη να μη συγχαρούμε και το Γραφείο Φυσικής Αγωγής για την άριστη οργάνωση και την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.



                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου