Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας !!!


         Γυμνάσιο Αθικίων Αρχική Σελίδα !!!  


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η κοινή εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων και της Μαθητικής Κοινότητας του Γυμνασίου Αθικίων για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για να καλύψουν μέρος της 3ήμερης εκδρομής που θα πραγματοποιήσουν οι μαθητές - τριες, του Γυμνασίου μας στο Νομό Ιωαννίνων στα μέσα Μαρτίου.
Η συμμετοχή μεγάλη, η διάθεση και το κέφι στα ύψη, από νωρίς γέμισε το cafe Tenea.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, από πλευράς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Παναγιώτης Δράκος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Πέτρος Λέκκας, ενώ εκ μέρους του κ. Νανόπουλου Βασίλη παρέστη ο κ Πασάς Εμμανουήλ που μετέφερε τις ευχές για την Νέα Χρονιά του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κορίνθου.
Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του  15μελούς και μαθητής της Γ' τάξης του Γυμνασίου μας Χρήστος Π. συνοδευόμενος από τους συμμαθητές του Κατερίνα Π. και Παναγιώτη Π.
Την πίτα έκοψε το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, ενώ σύντομο χαιρετισμό και τις ευχές των καθηγητών μετέφερε ο Διευθυντής του Γυμνασίου μας κ. Παπαχριστοδούλου Εμμανουήλ.
Μεγάλη τυχερή η μαθήτρια της Α΄ τάξης του Γυμνασίου Εβελίνα Σ. που κέρδισε ένα tablet 7''.
Μετά την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης ακολούθησε ξέφρενο γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Τέλος, κλείνοντας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στο 15μελές και την Μαθητική Κοινότητα για την άψογη οργάνωση της Εκδήλωσης. 

το άρθρο στο Τοπικό Ηλεκτρονικό Τύπο 1

το άρθρο στο Τοπικό Ηλεκτρονικό Τύπο 2

φωτογραφίες απ' την εκδήλωση κάντε κλικ εδώ
                                                                 το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου