Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου !!!

           Γυμνάσιο Αθικίων Αρχική Σελίδα !!!                        







Την Παρασκευή    22-03-2013 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η καθιερωμένη γιορτή για την 25η Μαρτίου 1821 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων. Την ευθύνη και την οργάνωση της γιορτής είχε η φιλόλογος κα Γκολέμη Μαρία. Παρουσιάστηκαν σκέτς και ποιήματα ενώ μέ την βοήθεια πολυμεσικής παρουσίασης αναγνώστηκε και παρουσιάστηκε το χρονικό της εξέγερσης του 1821.



Κυριακή 24-03-2013 αντιπροσωπεία μαθητών του Γυμνασίου μας, πήραν μέρος ντυμένοι με παραδοσιακές στολές στην περιφορά της εικόνας του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. 







Ενώ παράλληλα μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου που μετέχουν στη Εθελοντική Πυρασφάλεια συνόδευσαν και αυτοί,την περιφορά της εικόνας. 








 Δευτέρα 25 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η δοξολογία στον κεντρικό ναό των Αθικίων και στην συνέχεια ακολούθησε η κατάθεση στεφάνου στο ηρώο προς τιμή και δόξα των αγωνιστών του 1821.
 Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο διευθυντής του γυμνασίου κος Παπαχριστοδούλου Εμμανουήλ.


Η καθιερωμένη παρέλαση έλαβε μέρος στην κεντρική λεωφόρο των Αθικίων υπο το βλέμμα των επισήμων και πλήθους κόσμου που συγκεντρώθηκε για να θαυμάσει την περήφανη νεολαία του τόπου μας!                 

   

            






Τέλος το Δ.Σ του Συλλόγου  Γονέων του Γυμνασίου θέλει να ευχαριστήσει την επιτροπή Πολιτισμού του Πνευματικού Κέντρου Αθικίων, για την τεχνική υποστήριξη, τόσο στα κρούστα όσο και την παραχώρηση της μικροφωνικής για την ηχητική κάλυψη του θεατρικού της 22-03-2013.
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου